Att köpa nya möbler

Är du på jakt efter nya möbler? Kanske en bekväm soffa eller nya stolar till matbordet? Idag finns det mängder av möbler och annan inredning att välja bland, i alla prisklasser. Det kan nästan kännas överväldigande att navigera sig fram i utbudet och därför kan det vara bra att ta del av några köptips. Nedan guidas du till bra butiker dels i Stockholm (Södermalm), och dels online. Kom ihåg att fundera på och lista ut vad det är du egentligen behöver innan du gör dina köp. Mät och föreställ dig var och hur möbeln ska placeras i hemmet. Möbler är ju inte direkt någonting man spontant köper.

 

Inredning och möbler på Södermalm
På Södermalm i Stockholm finns det mesta inom möbler och inredning, allt från second hand-produkter till nyproducerat. För second hand- och vintageälskaren är Herr Judit (Brandstationen) på Hornsgatan ett hett tips. Föredrar du nyproducerad inredning är ett besök hos Möbelmästarna på Ringvägen eller Bolia på Götgatan ett måste. Här finns allt och lite till inom möbler och inredning. På Södermalm finns också nischade möbel- och inredningsaffärer. Är du till exempel ute efter en ny soffa kan du besöka The Sofa Store, även den på Hornsgatan. På Södermalm finns dessutom ett par vägg- och möbeltapetserare. Det är givetvis inte bara på Södermalm du kan hitta din prylar till hemmet – Stockholms möbel- och inredningsutbud är utspritt över hela staden.

Black Icons - Furniture

 

Inredning och möbler online
Många har idag upptäckt hur smidigt det är att shoppa på nätet. Möbler kan ofta vara bra att prova och känna på i en fysisk affär, men hittar du inte något i Stockholms butiker kan du vända dig till det gigantiska utbudet som finns online. Kom alltid ihåg att läsa igenom sajtens information vad gäller till exempel frakt och leverans. Sängen är en viktig möbel för många. I den spenderar vi våra nätter och vilar upp oss, det gäller att den både är rymlig och bekväm. Sleepo har exempelvis ett stort utbud av sängar i alla möjliga varianter. Hos dem kan du dessutom fynda soffor, bord, stolar och textilier med mera. Föredrar du att i lugn och ro sitta framför datorn och beställa hem dina möbler är det till den allt större marknaden på internet du ska vända dig.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *