Förvalta din bostad på Södermalm

Att äga en fastighet på Södermalm och inte minst på den historiska Honsbruksgatan kan verkligen vara en bra inkomstkälla. Dock kommer det också innebära ett extra ansvar när det gäller fastighetsförvaltning, underhåll och reparationer.

En bra idé är att överväga Nabo som är en av Sveriges ledande fastighetsförvaltare som håller på att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Nabo är speciellt anpassat för att tillhandahålla tjänster som förenklar hanteringen av bostadsrättsföreningar. Missa inte att besöka nabo.se för att se närmare på deras populära tjänster du kan testa redan idag. Bland annat erbjuder Nabo den populära tjänsten tvättstugeservice där du får grundlig service av tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp.

En bra fastighetsförvaltare som Nabo kommer att erbjuda dig följande fantastiska fördelar:

  • Färre komplikationer och mindre stress.
  • Upptäckter potentiella faror och problem snabbt.
  • Minskar underhålls- och reparationskostnader.
  • Höjer värdet på fastigheten.
  • Ger dig mer frihet.

Läs vidare för att kika närmare på dessa fördelar!

Topp 5 fördelar med en fastighetsförvaltare

1. Färre komplikationer och mindre stress – Genom att låta någon annan hantera den dagliga förvaltningen får du färre komplikationer att stressa upp dig över. För bara en liten kostnad kan du spara mängder med tid och energi som kan användas till andra viktiga saker.

2. Upptäckter potentiella faror och problem snabbt – Erfarna fastighetsförvaltare lägger märke till varningstecken snabbt och kan granska dem innan olyckan inträffar. Att förebygga och åtgärda problem har fördelen att skydda dig mot kostsamma och långdragna reparationer.

3. Minskar underhålls- och reparationskostnader – Med hjälp av en fastighetsförvaltare får du till tillgång till löpande skötsel och specialisttjänster som bidrar till fastighetens välmående. Det här har fördelen att bevara värdet på din fastighet och göra betydande besparingar av att inte behöva anlita hantverkare.

4. Höjer värdet på fastigheten – Ett förvaltningsföretag kan erbjuda dig konstruktiv feedback och förslag om renoveringar, modifieringar och uppgraderingar som höjer fastighetens värde.

5. Ger dig mer frihet – Det bästa av allt med en professionell fastighetsförvaltare är att du får mer frihet. Du får mer frihet att resa bort och färre krav på att ständigt vara tillgänglig. I själva verket spelar det ingen roll om du ens bor i samma stad så länge du har en bra fastighetsförvaltare som Nabo. Du kan till och med bo utomlands eftersom du har Nabo som sköter allt det praktiska arbetet.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *